Friss topikok

Címkék

Archívum

Goldenblog, a parasztvakítás bloggereknek és rajongóiknak

2012.08.24. 13:40 | Vieso | Szólj hozzá!

Halottam én is erről a Goldenblog dologról, amit a hvg szervez. Nos, biztosíthatok róla mindenkit, hogy semmi értelme az egésznek, körülbelül arra jó, hogy a goldenblog.hu legalább szezonálisan felfusson a látogatás tekintetében, meg talán, hogy a hvgnek legyen min csámcsognia, esetleg lenyúlnia a szponzorok pénzét.

De miért gondolom mindezt? Egyszerű. Felmentem a goldenblog.hu-ra, gondoltam, na nézzük mit sütöttek ki ezek a bloggerek, kik neveztek milyen bloggal. Erre: Szavazásnál csak a blog nevét lehet látni, fel sem merült a készítőkben, hogy esetleg bele is olvasnék ha már szavazni akarok. Ami azt jelenti, hogy nem a publikum véleményére kíváncsiak, hanem arra, hogy melyik blog küldi a legtöbb birkát a goldenblogra szavazni, azaz melyik a legnépszerűbb blog ma magyarországon. Aminek és tulajdonosának a hvg megpaskolja a vállát, és úgy dicséri majd, mintha nem tudná, hogy ez akár fordítva is lebonyolódhatott volna, és kérdéses, hogy kinek van több olvasója, a hvgnek, vagy a nyertes blognak. De ez nem is lényeges, hiszen a goldenblog kapcsán úgyis több olvasóra tesz szert a lap, hiszen minden más blogtulajdonos is agyon fogja győzködni olvasóikat, hogy nekik milyen jó lesz ha rájuk szavaznak.

Ha van észérved, hogy miért nem hülyeség ez az egész, akkor szívesen elolvasom, ha nincs, akkor meg peace. És ne felejtsétek el goldenblog ide vagy oda, a Legblog a legjobb, mert a LEG :D És annyira leg, hogy még csak kvalifikálnia sem kell magát! Na Peace!

A bejegyzés trackback címe:

https://legblog.blog.hu/api/trackback/id/tr414729558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása